UDSTYR / Bilstereo også til Båden !

Bilstereo - Navigation - Multimedia !

Pitstop forhandler Alpine og Pioneer bilstereo, det har vi gjort over 20 år. I vores butik er der mulighed for at se / lytte til udvalgte modeller fra Alpine, til priser hvor alle kan være med, se mere under tilbud. Det er ikke blevet nemmere at installere bilstereo / multimedia. Moderne bildesign begrænser ofte mulighederne. Vi har mange års erfaring og ekspertise når det gælder installation af bilstereo. – så kig ind i butikken og få en snak om mulighederne. 
 alpine_bilstereo_pitstop
  
 
Nextbase iPad 1 bilkit - perfekt underholdning på rejsen.
 
 
Nextbase introducerer verdens første aktive bilmontering til IPAD. Click & Go iPad Active montering i bilen giver en meget brugervenlig og sikker måde at placere en IPAD til bagsædepassagererne.                                                                                                      
 
Ved kørsel i bil, montere du let IPADén ind i holderen. Der vil straks blive tilsluttet strøm uden at du skal montere andre kabler.
Du kan nu være sikker på, at din IPAD fungere under hele turen og vil være fuldt opladet, når du ankommer til din destination.
En eller flere passagerene kan nyde en fantastisk lyd via infrarød hovedtelefoner (ekstraudstyr), denne lyd sendes fra en IR sender som er indbygget i holderen.
 
 
Hele systemet byder på topsikkerhed for passagerer, da det er konstrueret efter amerikanske og europæiske crash-standarder. En anden værdsat funktion er den indbyggede understøttelse af overførsel af Ipad kamera, og der understøttes USB flash-drev og kortlæser. Billeder kan nemt overføres fra kameraet til IPAD når som helst og hvor som helst i løbet af rejsen.

 
 
                                                                                                                                                             > Se vores tilbud her .

Butik
Mandag - torsdag: Kl. 8.00 - 17.00

Fredag:                  Kl. 8.00 - 16.00

Værksted
Mandag - fredag:   Kl. 8.00 - 16.00

PITSTOP | Søren Frichsvej 56, 8230 Åbyhøj - Aarhus | Tlf.: 86 150 999 | info@pitstop.dk