DÆK / Dækcenter

Dækcenter

Vores dækcenter arbejder med dæk og fælge til alle biler, vores speciale er kunder som ønsker en ekstra høj service af deres hjul og dæk, det betyder at vi har besøg af rigtig mange spændende biler f.eks. Audi, BMW, Mercedes, Jaguar, Aston Martin, Porsche, Ferrari, samt ældre klassiske biler. På vores dækcenter arbejder også med øko / familie, samt SUV-biler og varevogne.
 
Det kræver en høj standard på vores dækcenter, derfor optimere vi løbende vores værksted, så vi kan håndterer om montering, afbalancering af dæk og fælge i alle størrelser. Vores personale, der har mange år i branchen, en stor viden om dæk og fælge, og ikke mindst, sans for detaljer, der gør at dine hjul køre optimalt.
 
 
pitstop_dækcenter_fiat_500En dag på vores dækcenter Fiat 500, montering af nye dæk og alufælge.
 
 
pitstop_dækcenter_ferrari_430_spider
Vi bliver i Italien, Ferrari 430 Spider, montering af nye dæk.

 
Punktering af bildæk og lapning af dæk.
 
Din bil er punkteret på det ene dæk, hvad gør du. Hvis det er helt fladt, skal det pumpes op inden du køre, evt. montering af reservehjul. En anden mulighed er at bruge lappespray, der lapper det punkterede dæk uden hjulskift, afhjælper kun mindre utætheder og må kun benyttes som nødløsning. Køre du med "punkter-fri" dæk, kan du fortsætte til nærmeste værksted eller dækcenter. 

Hos Pitstop' dækcenter udfører vi en korrekt lapning af dæk, der er punkteret. Vi afmonterer dækket, for at tjekke dækket, for skader. Er skaden ikke større end det tilladte, udføre vi en lapning. Lappen limes på indefra og trækkes ud gennem dækket, derefter tjekkes for utætheder og til sidst afbalanceres hjulet, klar til montering.
 
Husk at tjekke dæktryk ca. hver 14 dag.
 
Sporingen skal kontrolleres periodisk og justeres til de oprindelige indstillinger, fordi forkert sporing er en af de hyppigste årsager til ujævnt dækslid.

pitstop_dækcenter_lapning

PITSTOP | Søren Frichsvej 56, 8230 Åbyhøj - Aarhus | Tlf.: 86 150 999 | info@pitstop.dk