FÆLGE / VOSSEN

VOSSEN Alufælge

 
 
 
 
 
 
 
 
 Pitstop har valgt Vossen alufælge der kommer fra Miami / USA til at være en del af vores fælg lineup 2013. Med over 25 års erfaring bestræber Vossen alufælge sig på at levere den bedste kvalitet, service og design. Denne viden og en stærk passion for alufælge, drev vores medarbejder til at producere de mest innovative alufælge i markedet. Denne passion gælder også fotografering / video af biler, samt vores marketing team.
 

 
Vossen har specialiseret sig i fælg - størrelser fra 19" - 22", samt bredder i 8,5" - 12,5". Alle fælge er forberedt til dæktryks sensore, op til 5 års garanti på fælge der er behandlet efter foreskrifterne.
 

Vossen Alufælge er det perfekte tilbehør til dem, der søger at skille sig ud, optimere bilens ydeevne, komfort og stil.
 
Kontakt Pitstop for råd & vejledning, vores showroom vil løbende have et udvalg af modeller udstillet, så kom og kig.
 
 
 
 
Pitstop har valgt Vossen alufælge der kommer fra Miami / USA til at være en del af vores fælg lineup 2013. Med over 25 års erfaring bestræber Vossen alufælge sig på at levere den bedste kvalitet, service og design. Denne viden og en stærk passion for alufælge, drev vores medarbejder til at producere de mest innovative alufælge i markedet. Denne passion gælder også fotografering / video af biler, samt vores marketing team.
 
vossen
 
Vossen har specialiseret sig i fælg - størrelser fra 19" - 22", samt bredder i 8,5" - 12,5". Alle fælge er forberedt til dæktryks sensore, op til 5 års garanti på fælge der er behandlet efter foreskrifterne.
 
vossen
Vossen Alufælge er det perfekte tilbehør til dem, der søger at skille sig ud, optimere bilens ydeevne, komfort og stil.
 
Kontakt Pitstop for råd & vejledning, vores showroom vil løbende have et udvalg af modeller udstillet, så kom og kig.
 
 
vossen
 
Se mere på VOSSEN WHEELS.
 

Butik
Mandag - torsdag: Kl. 8.00 - 17.00

Fredag:                  Kl. 8.00 - 16.00

Værksted
Mandag - fredag:   Kl. 8.00 - 16.00

PITSTOP | Søren Frichsvej 56, 8230 Åbyhøj - Aarhus | Tlf.: 86 150 999 | info@pitstop.dk