Hvilke dækmærker forhandler vi?

Nedenfor ses en liste af vores bedstsælgende dækmærker. Er du på udkig efter noget, som ikke står på listen? Så kig fordi vores butik eller ring på 86 150 999 — vi vil gøre hvad vi kan, for at skaffe det meste hjem.

Bridgestone

Hos Pitstop forhandler vi hele Bridgestones dækprogram. Bridgestone har dæk til ethvert behov, uanset om du ønsker komfort på de lange ture, sportslige egenskaber eller et godt helårsdæk. 

Michelin

Historien om Michelin begynder i 1889, hvor Èdouard og André Michelin grundlægger virksomheden i Clarmont-Ferrand, Frankrig. Kort efter ansøger de to brødre om deres første patent på det udskiftelige dæk. Og lige siden har Michelin med konstant fokus på innovation forbedret og forenklet den måde, hvorpå vi mennesker rejser og varer bliver transporteret.

Pirelli

Pirelli har arbejdet hårdt for deres nuværende position af markedet. Der er blevet test via motorsport og meget andet. Pirelli kan levere til alle typer køretøjer. Komfort og sikkerhed er i top!

goodyear

Goodyears sommer-, vinter- og helårsdæk er blevet testet af uafhængige europæiske dækmagasiner i løbet af de sidste 5 år – med fremragende resultater.

Det skyldes, at Goodyears teknikere tester alle nye dækdesign i forhold til mere end 50 kriterier til ydeevne. Så vi sikrer, at alle Goodyear-dæk giver en bedre køreoplevelse.

continental

Et særdeles kendt navn blandt de fleste danske bilejere, og med den høje tyske kvalitet de leverer, er de også en af de absolutte topspillere på verdensmarkedet for dæk.