vi er specialister i dæk!

Kald os bare 'autoriserede' dækspecialister. Vi arbejder med dæk hver eneste dag. Og vi kan hjælpe dig til at vælge præcis den type dæk, der giver dig de bedste køreegenskaber, brændstoføkonomi og sikkerhed.Dæk-valg er i vid udstrækning et spørgsmål om at gå på kompromis – eller omvendt at prioritere. Ønsker du information om dæk, så tjek vores hjemmeside eller kontakt os for råd / vejledning & priser.

Pitstop er beliggende midt i Aarhus, hvor vi har vores showroom og værksted. Arbejder eller bor du her, er det derfor nemt at benytte vores værksted, hvis du er punkteret eller bilen trænger til nye dæk.

5-stjernet dækhotel

Så snart sæsonen skifter, mødes vi altid med samme spørgsmål: Hvad gør vi med de afmonterede vinter- eller sommerdæk? Hvad sker der, hvis du har for lidt plads eller din kælder er for lille, og din garage allerede er optaget?

Ikke noget problem. Vi opbevarer gerne dine dæk/fælge på vores dækhotel, som ligger centralt placeret midt i Aarhus. Vi håndterer også kunder med high performce alufælge, der kræver en special behandling. Derfor har vi valgt at holde vores dækhotel inhouse, så ved du, hvem der arbejder med dine hjul, og vi kan udlevere dine dæk/fælge når det passer dig. Desuden får dine dæk/fælge vores allround service som følger.

Mønsterdybde måles, mindst 1,6 mm., vi anbefaler 3 mm.

Dækskader - (buler på dæksider, alder/mørnet, hæl/tå)

Fælge tjekkes for skævheder/skader

Anlægsflader renses på fælg

Hjul afbalanceres / optimeres .        

Flere af vores kunder har valgt en VIP løsning og benytter fordelene ved vores dækhotel, hvor deres hjul bliver rengjort ind- og udvendig, så de fremstår som nye, når de skal ud at køre igen. Kontakt os vedr. opbevaring af dine dæk eller fælge på vores dækhotel, så finder vi en løsning som passer dig.