Aarhus' førende dækcenter

Kald os bare nørder – men på den fede måde. Du skal nok slippe for at høre om forskellen på TÜV- og CE-godkendelser, om fælgdiameter, hump og indpresning. Til gengæld kan du være sikker på, at vi ved, hvad vi gør. For dig og din bil. Og lad os bare slå fast – at vi sætter samme store ære i at klæ' familiebilen, firmabilen og feinsmeckerbilen ordentligt på. I sidste ende gælder det om at gøre dig tilfreds! Vores historie – som du i øvrigt kan nyde i små bider her – vidner om en kompromisløs holdning til kvalitet, god service og ordholdenhed.

First stop forhandler i aarhus

First Stop: et helt igennem europæisk netværk. First Stop har næsten 2.000 professionelle dækcentre i 25 europæiske lande. Pitstop har som speciale at servicerer super biler, klassiske biler, alm. personvogne, 4 x 4 samt varevogne. Alle centre er indrettet til at give kunderne den bedste service og de bedste produkter. Det er kundefokus og den tekniske ekspertise, der gør hvert center til et First Stop-center. Vores netværk vokser hurtigt. Hvert år slutter ca. 100 uafhængige centre sig til vores netværk.

historie

Pitstop så dagens lys i 1989 - lidt længere henne ad Søren Frichsvej. og Pitstop blev hurtigt kendt for nytænkning med showroom og værksted i samme bygning. I 2000 rykkede Pitstop ind i de nuværende faciiteter, som siden løbende er blevet moderniseret. Gennem alle år har Kim været med – og i kraft af hans enorme viden og erfaring – har Pitstop opnået en position, som et af landets førende fælg - og dækcentre.