OZ racing

Oz Racing alufælge er den perfekte fusion mellem ydeevne, fremstillingskvalitet og design. Sikkerhed, fornøjelse og ro under kørslen starter her.

OZ alleggerita hlt

Reduktion af køretøjets vægt, for at forbedre dets ydeevne og manøvrering: Det er logikken bag Alleggerita HLT's design. Takket være den avancerede teknologi, hentet fra racerløb, lever Alleggerita HLT op til udfordringen og sætter en ny letvægt-rekord, da den kun vejer 6,35 kg til et 17" hjul. Uden på nogen måde at give afkald på den TÜV-certificerede sikkerhed.


OZ ares

Ares: Det perfekte eksempel på ægteskabet mellem ydeevne og stil. 


oz Formula HLT 5H

2012 sæsonen afmærker starten på et partnerskab mellem OZ og Scuderia Ferrari, det mest berømte Formel 1 team. Designerne i OZ Tech Lab™, OZs forsknings- og udviklingsafdeling, har hentet inspiration fra designet og de tekniske løsninger, som er blevet anvendt til F2012s forhjul med 10 eger.


oz Gran turismo hlt

Stil og raceteknologi hånd i hånd.


oz hyper gt hlt

OZ har fyldt hele sin erfaring fra GT3 racerløbet i dette nye hjul: HyperGT HLT.


oz hyper xt dc

Performance SUV og off-road.


oz Hyper XT HLT

Performance SUV og off-road.


oz Hyper xt hlt off-road

HyperXT HLT Off-Road pumper nu adrenalin og ydeevne ind i smarte køretøjer, der er designet til at bære store læs.


oz indy hlt

Fælgens design, affødt af erfaringen fra Indy løbet, er kohærent med OZ’s racing DNA og aftegner samtidig en helt nu bane.


oz italia 150

Hjulet ITALIA 150 er OZs tribut til 150-årsdagen for Italiens samling. Dets multieger-design er en hyldest til det spændende look, for et elegant hjul, som er let genkendeligt.


Oz leggenda

Vi er et kvalificeret team bestående af erfarne automekanikere. Kør din bil forbi os til service, syn eller reparation, og så sikrer vi, din bil er i topform, når du kører den hjem igen. Tag et kig på vores hjemmeside for at læse mere om os eller booke en tid.


oz leggera hlt

Ny 21”-diameter til Porsche 992.


oz omnia

I begyndelsen af 2014 fik ingeniørerne i OZ Tech Lab et ambitiøst projekt i opgave: Designe og skabe et hjul, i Italien, som kunne opfylde OZ standarderne for design, teknologi og kvalitet, men til en konkurrencedygtig pris.


oz rally adventure

Designet af den nye Rally Adventure giver en ekstrem følelse af soliditet, men også af lethed, med en stil, der er designet til at gøre bilen unik.


oz rally racing

Den ultimative moderne klassiker.


oz rally raid

Fra myten om Dakar.


oz Superforgiata cl

SUPERFORGIATA er blomsten i knaphullet for OZ hjul, med en ikonisk appeal for fans af racerstilen og ægte ydeevne og har fået det bedste af OZs DNA.